• +31 6 29 20 56 71
  • info@omegabelangrijk.nl
  • Nederland

Werkwijze

Gezonde cellen zijn de basis van goede gezondheid, energie en geluk.

Meten = weten.

Doe de test, verander je leven.

Je verbeterde gezondheid start met een 0-meting door een simpele test. Met een klein prikje in je vinger, vang je 2 druppeltjes bloed op. Deze gaat naar een onafhankelijk laboratorium Vitas in Oslo, gespecialiseerd in droge bloedtesten. Na 10-20 dagen ontvang je de uitslag en deze bespreken we samen.

Deze test geeft o.a. inzicht in jouw:
* Omega 3/Omega 6 balans
* Omega 3 index: je kans op hart- en vaatziekten
* Stress bestendigheid
* Gezondheid celmembraan
* Opnamecapaciteit lichaam van voeding, suppletie en afvoer afvalstoffen
* Verminderde weerstand
* Effectiviteit (indien relevant) huidige suppletie

Aan de hand van deze test en uitgebreid rapport met persoonlijk advies over voeding en suppletie kun je direct aan de slag. In slechts 4 maanden helpen we jou weer in balans te komen. Door kleine aanpassingen in je leefstijl en de kwaliteit van je voeding te vergroten. Het zelf herstellend vermogen van ons lichaam wordt aangesproken en in werking gezet. Door je lichaam te voorzien van de juiste input en ingrediƫnten. Zo simpel? Ja echt, zo simpel is het. Na 4 maanden doe je een tweede test en kun je zelf het resultaat zien. Naast een meetbaar resultaat, werk je preventief aan je gezondheid.

Spannend?
We snappen dat het misschien een beetje spannend is.. Wat als je nou een flinke disbalans hebt?! Maak je geen zorgen, 97% van de mensen die een test afnemen, zijn niet in balans. Na 4 maanden ondersteuning in de vorm van extra voeding (supplementen) volgens advies, zal je uitslag heel anders zijn.