• +31 6 29 20 56 71
  • info@omegabelangrijk.nl
  • Nederland

Resultaat en reviews

Welke resultaten zien we bij cliënten die het test gebaseerde advies opvolgen? Naast enkele reviews die hieronder staan, hebben we o.a. de volgende feedback gekregen:

Verbeterde concentratieZwaarder en langer kunnen trainen
Beter kunnen slapenMeer rust in het hoofd
Sneller herstel na sportenHormonaal beter in balans
Minder last van hoofdpijnMeer energie
Minder menstruatie klachtenVerbeterde ontlasting
Minder last van droge ogenZachtere, verbeterde huid

Corry: “Ik had al tijden last van een aantal klachten. Mijn stoelgang was onregelmatig en moeizaam en ik had weinig energie. Nu ben ik 76 jaar dus wordt er al gauw gezegd: dat hoort er nu eenmaal bij. Maar gelukkig heb ik dit niet voor lief genomen en heb mijn voeding aangevuld met de balance olie, de vezels voor mijn darmen en de multivitaminen om mijn immuunsysteem te ondersteunen. Ik ben heel tevreden over het resultaat: meer energie en ik heb geen darmklachten meer, zo fijn! Mijn 2e test liet dit resultaat ook zien. Heel blij mee”

Nancy: Naast mijn werk als beauty specialist ben ik zelf ook altijd bezig geweest met gezondheid in de meer brede zin van het woord, dus sporten, gezonde voeding, ontspanning. Ik deed het allemaal en naar volle tevredenheid.
Toen kwam in aanraking met het gezondheidsconcept dat mijn kijk op gezondheid toch weer totaal heeft veranderd. Ik was ervan overtuigd dat ik alles al goed deed en toch bleek dat er nog veel verbetering te behalen viel. Met een simpele test werd inzichtelijk dat ik flinke tekorten had. Die tekorten ben ik gaan aanvullen en na 2 maanden merkte ik een enorm verschil: meer energie, mentaal meer ruimte en ook heel mooi: mijn huid verbeterde enorm. Het voelde minder droog aan en fijne lijntjes werden minder. Ook mijn haar voelt anders: voller en met een mooie glans. Met een 2e test werd zichtbaar wat ik al voelde. Mijn tekorten waren aangevuld, waardoor mijn lichaam weer optimaal functioneert. Ik kan het iedereen aanbevelen en heb het concept nu ook in mijn salon geïntroduceerd. Mijn klanten help ik nu niet alleen aan een gezondere huid met behulp van mijn behandelingen, maar ook een gezonde huid van binnenuit.

Janneline: “Ondanks dat ik op mijn voeding lette en gebruik maakte van supplementen, merkte ik dat mijn lichaam en huid achteruitging. Meer dan dat ik wilde. Ik was meer moe, ook in de ochtend. Mijn huid vertoonde vaker ontstekingen en roodheid. Uit de test bleek dat met name een tekort aan Omega 3 de boosdoener was. Ik ben begonnen met het nemen van de olie, vezels en immuun ondersteuning. Al na enkele weken merkte ik dat ik minder moe was, veel meer zin had om dingen te doen (ook ’s avonds nog energie) en bovenal dat ik geen ontstekingen meer had in mijn huid!”

Petra: “Toen mijn dochter vroeg hoe het met mij ging december vorig jaar, barstte ik in snikken uit. Dat was het moment waarop ik besefte iets te moeten gaan doen met mijn overgangsklachten. Ik was totaal niet in balans. Had het gevoel dat als iemand mij een zetje zou geven, ik om zou vallen. Slapeloze nachten, opvliegers, emotioneel en geen energie. In januari is er een bloedtest afgenomen om te kijken hoe het met mij gesteld was. De uitslag van de test gaf precies aan hoe ik mij voelde. Ik ben nu een half jaar verder en zit weer helemaal lekker in mijn vel. Het fijne is dat dit ook uit de 2e bloedtest naar voren is gekomen. Met de juiste begeleiding, de juiste voedingssupplementen en -tips, ben ik weer in balans. Deze investering was het dan ook meer dan waard.” 

Mariska: “Ik heb een heel druk en onregelmatig leven en ben inmiddels de 50 gepasseerd, wat het voor mij nog belangrijker maakt om zo gezond mogelijk te leven. De keuzes die ik daarin maak, baseer ik -waar mogelijk- op de wetenschap, “meten is weten”. Toen ik hoorde over de test was ik meteen enthousiast. Het is ook eigenlijk zo logisch, dat gezondheid op celniveau de basis is. Met de uitgebreide feedback op mijn eerste testuitslag en daarna een gedegen leef- en supplementenadvies ben ik aan de slag gegaan. Na 120 dagen hebben we de test opnieuw gedaan en was mijn gezondheid en balans op alle punten vooruitgegaan. Inmiddels gebruik ik de Balance-olie en het multi-voedingssupplement al bijna een jaar. Ik heb vier kinderen, een fysiek uitdagende baan, ik sport elke dag en volg een intensieve opleiding, maar nog barst ik van de energie om daarnaast nog allerlei andere dingen te doen. Ook altijd erg leuk om te horen dat mensen mij veel jonger schatten dan mijn 50 jaren, en dat is volgens mij mede te danken aan de olie, waarvan ik denk dat die je cellen “juicy” houdt. Dankjewel!”

Maaike: “Na een paar weken gebruik van olie, de prebiotica en de immuun ondersteuning, begon ik al resultaat te merken. Ik herstelde sneller na het sporten, had nagenoeg geen spierpijn meer, werd soepeler. Mijn concentratie is enorm verbeterd en ik slaap als een roos. Na deze prachtige eigen ervaring besloot ik dat ik dit iedereen gun en ben ik een deel van mijn business hiermee begonnen. Supermooi om mensen te helpen (nog) fitter en in balans te brengen.”

Marjolein: “Jarenlang heb ik last gehad van migraine. Ik had al van alles geprobeerd en was radeloos! Sinds enkele maanden gebruik ik de olie, de prebiotica en de immuun ondersteuning en het is bijna niet te bevatten, maar ik heb geen migraine meer gehad. Daarnaast ben ik uitgeruster, fitter, sneller herstel na sporten en ik ben sterker geworden tijdens sporten. Helemaal top!” 

Patty:” Wauw, dit werkt écht! Eindelijk heb ik een totale aanpak gevonden waarmee ik mijn gezondheid sterk heb kunnen verbeteren. Ik heb nu meer energie, zit veel beter in mijn vel en allerlei vage klachten zijn verminderd of zelfs verdwenen!”