• +31 6 29 20 56 71
  • info@omegabelangrijk.nl
  • Nederland

Janneline Breebaart

Als oefentherapeut Cesar en Orthomoleculair huidspecialist was ik altijd al bezig met gezondheid. Het idee dat je de huid van binnenuit voedt om het zo mooi en stralend mogelijk te houden sprak mij hierbij erg aan. Toch merkte ik ook, dat ondanks dat ik op mijn voeding lette en gebruik maakte van supplementen, dat mijn lichaam en huid achteruitging. Meer dan dat ik wilde.

Ik was meer moe, ook in de ochtend. Mijn huid vertoonde vaker ontstekingen en roodheid.

Hier wilde ik wat mee doen, maar hoe?

Iemand vertelde mij over een gezondheidsconcept met bijhorende test. Een manier om heel makkelijk uit te zoeken of mijn lichaam in balans is en waar een eventuele disbalans dan door wordt veroorzaakt.

Na een duidelijke uitleg over de uitslag van de test, ben ik het advies voor een natuurlijke oplossing gaan toepassen. Met name de Laaggradige ontstekingen waren de boosdoeners.

Al na enkele weken merkte ik dat ik minder moe was, veel meer zin had om dingen te doen (ook ’s avonds nog energie) en bovenal dat ik geen ontstekingen meer had in mijn huid!

Door deze resultaten ben ik zeer enthousiast geworden over het verbeteren van mijn gezondheid en huid op deze eenvoudige manier. Zeker in de branche van de huidverbetering valt er nog meer winst te behalen door, naast de behandeling van buitenaf, de huid ook te gaan voeden/verbeteren van binnenuit. Zodat het resultaat van de behandelingen in de salon nog beter wordt en hierdoor meer tevreden klanten. Door de test na een aantal maanden te herhalen, is het ook aantoonbaar dat de gezondheid vooruitgaat.

Mijn missie is dan ook om veel mensen te helpen naar een gezonder leven, maar zeker ook de Beautybranche nog meer te begeleiden naar een gezonde en stralende huid van binnenuit.