• +31 6 29 20 56 71
  • info@omegabelangrijk.nl
  • Nederland

Patty Blijlevens

Ik ben Patty. En met Blijlevens als achternaam is het mijn missie om mensen weer een ‘blij leven’ te geven! Inmiddels is dat letterlijk wat ik doe als Leefstijl & Vitaliteitscoach en dat voelt héérlijk!

Sinds zo´n 10 jaar ben ik op verschillende manieren bezig met het onderwerp ‘gezondheid’. Als professional hield ik me bezig met de vraag ´hoe houden we ons personeel gezond en inzetbaar?’ en ondertussen worstelde ik achter de schermen enorm met mijn eigen balans totdat ik zelf niet meer inzetbaar was vanwege een flinke, chronische burn-out. Best wel tegenstrijdig hè?

Steeds meer klachten

Nu, terugkijkend, zie ik in dat ik zo’n 25 jaar met klachten heb rondgelopen die ik ofwel heb genegeerd óf onder de noemer ‘dat heeft toch iedereen’ geplaatst heb. Het begon met hoofdpijn, maar daar bleef het niet bij. Nek- en schouderklachten volgden, daarna problemen met mijn concentratie, prikkelverwerking, slaap etc. Emotioneel gezien ging het ook niet lekker, ik had een kort lontje, ik trok me vaker terug in mezelf en ontweek sociale gelegenheden als ik de kans had. Ik leed vooral in stilte, want naar de buitenwereld toe bleef ik me sterk houden. Ik dacht dat ik iedereen voor de gek kon houden, maar inmiddels weet ik dat ik vooral mezelf voor de gek hield.

Het kan echt anders!

Onderzoekend als ik ben ging ik op zoek naar oorzaken en oplossingen, en aan de slag met leefstijl en persoonlijke ontwikkeling. Het heeft me veel gebracht, ik weet nu dat het echt anders kan! En het gezondheidsconcept waarmee ik nu mag werken is hierbij een echte gamechanger geweest.

De impact van voeding op de kwaliteit van ons leven is enorm. En zelfs al doen we het allemaal goed, dan nóg ontstaan er langzaam tekorten en dát veroorzaakt uiteindelijk al die klachten. Dus ja, toen ik de test deed bleek dat ik ook behoorlijk wat laaggradige ontstekingen had en dat mijn cellen hun werk niet goed konden doen. Het fijne was dat ik nu de oorzaak én de oplossing in één hand had. Ik ben meteen gestart met het aanvullen van de tekorten en merkte vrijwel direct het verschil. De 2e test leverde het bewijs; mijn laaggradige ontstekingen waren verdwenen en ik was weer in balans

En nu? Ik ben er weer. Ik voel me heel goed, ik voel me gezond. En mijn chronische klachten? Die zijn verdwenen, of op z’n minst sterk verminderd. Geen hoofpijnen meer. Een soepel lijf dat weer lekker kan sporten zonder heftige spierpijn achteraf. Uitstekende nachtrust, een helder hoofd, een goed humeur en weer lekker kunnen deelnemen aan het sociale leven. En als bonus, een gezonde huid, nagels en haren. Ik ben een dankbaar, gelukkig mens. En dat gun ik jou ook!

Daarom ben ik gaan werken met dit concept. Het is een prachtige, persoonlijke manier om aan je gezondheid te werken, of je nu (al) klachten hebt of (nog) niet. Door middel van de test krijg je feedback van je eigen lichaam en kun je heel gericht aanvullen wat je nodig hebt. Je brengt hiermee je basis weer op orde. En dat sluit naadloos aan bij mijn visie op gezondheid en mijn aanpak als Leefstijl & Vitaliteitscoach.