• +31 6 29 20 56 71
  • info@omegabelangrijk.nl
  • Nederland

Majella Korthouwer

Majella Korthouwer

Ik ben Majella. Van jongs af aan heb ik een passie voor gezondheid en daar heb ik mijn werk van gemaakt nadat ik de opleiding tot leefstijl en vitaliteitscoach had afgerond.

Vage klachten
Sinds een aantal jaren had ik wat vage klachten en dat terwijl ik gezond leef. Ik dacht dat hoort erbij, immers je hormonen veranderen vanaf je 40-ste en je wordt ouder. Steeds vaker lag ik ’s nachts zonder een reden uren te staren naar het plafond, was ik overdag niet voor uit te branden, had ik minder zin om dingen te ondernemen, bemerkte ik minder goede concentratie en was soms ook sacherijnig om niets.

Ik hou enorm van sporten, maar had steeds meer tijd nodig om te herstellen. Tijdens yogalessen voelde ik dat mijn spieren ook steeds stijver werden. Ik dacht echt, is dit het nu! Begin ik af te takelen? Je hoort zoveel “nou dat hoort erbij”, dat is normaal als je in de overgang komt en bij velen start die fase al vanaf je veertigste.

Het “leer er maar mee leven” en “het hoort erbij” past niet bij mij. Ik ga niet voor normaal, ik wil optimaal!

In mijn zoektocht kwam ik in contact met een gezondheidsconcept met bewijs aan de hand van een eenvoudige zelftest. In eerste instantie was ik nogal sceptisch omdat ik dacht dat ik heel goed bezig was. Ik leefde al gezond en nam allerlei suppletie om mijn gezondheid optimaal te ondersteunen. Maar de insteek van meten is weten sprak mij aan en ik dacht “ik ga die test doen”. Ik wil wel weten of mijn gezondheid er goed voorstaat. Wat bleek bij de eerste testuitslag dat mijn vetzuren niet toereikend waren voor soepele en doorlaatbare cellen. Ik had last van laaggradige ontstekingen. Ik ben met het advies van het gebruiken van een natuurlijke oplossing aan de slag gegaan. Na 4 maanden een tweede test gedaan en ik was helemaal terug in balans! Dat was voor mij het bewijs, dit is geen bullshit.

Ik ben zo dankbaar dat ik mijn scepsis opzij heb gezet en die zelftest heb gedaan. Nu voel ik mij fantastisch! Barst van de energie, geen middagdipjes meer, super vrolijk, slaap lekker en kan mij enorm goed concentreren.  Sporten en yoga gaat weer als vanouds met soepele spieren. Ik merk dat de oude Majella weer helemaal terug is.

Ik ervaar zoveel enthousiasme, dat ik hier heel veel mensen mee wil helpen.