• +31 6 29 20 56 71
  • info@omegabelangrijk.nl
  • Nederland

Maaike van Winden

Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt! Van kind af aan altijd interesse gehad in sport, voeding en gezondheid. Daar ben ik nu fulltime mee bezig, waarbij mijn focus ligt op het herstellen van een gezonde balans in je lichaam. Een gezonde balans in je gewicht, een gezonde balans van je hormonen, een gezonde balans in beweging en herstel. De basis van dit alles ligt bij gezonde cellen. Als je cellen niet optimaal functioneren, dan wordt het een stuk lastiger om af te vallen, om lekker in je vel te zitten, om optimaal te presteren. Daarbij hanteer ik altijd een praktische aanpak, zoals je van een nuchtere Groningse kunt verwachten 😊

Ik was heel nieuwsgierig naar het concept van gezonde cellen en een bijbehorende test om je huidige status te onderzoeken. Ik ben leefstijlcoach, ik eet gezond, ik sport genoeg, wat kan ik dan nog verbeteren? Vol vertrouwen heb ik de test gedaan en wat bleek…? Ook ik had een flinke disbalans in mijn cellen en laaggradige ontstekingen! Dat heb ik gelijk aangepakt en ik ben gestart met het health protocol. Na een paar weken merkte ik al verschil: ik was helder in mijn hoofd (alsof er watten uit weggehaald waren), herstel na sporten ging veel sneller en bijna geen spierpijn meer, betere concentratie en mijn huid en haar voelen echt anders aan. Daarnaast ben ik soepeler geworden; de overhead squat die ik nooit kon doen vanwege mobiliteit problemen, kan ik nu wel doen!

Waar ik eerst alleen nieuwsgierig was, ben ik nu overtuigd. Na mijn eigen ervaringen en mijn 2e test die aangaf dat ik weer helemaal in balans ben. Het hele concept en bedrijf passen zo goed bij mijn aanpak; geen gelul, maar gezondheid met bewijs, een aanpak die resultaat oplevert. Ik begeleid nu verschillende mensen naar een betere gezondheid en ben zo trots en blij dat ik dit kan aanbieden. In simpele stappen naar een betere gezondheid, herstellend en preventief naar de toekomst toe. Gezond oud worden, dat wil toch iedereen!